Long time no see. Työpaikka on viimekirjoittaman jälkeen vaihtunut ja blogaaminen jäänyt muutoksen jalkoihin. Neulomista ja ompelemista en ole unhoittanut, joten nyt alkaa ryöpytä, kun lokaamisinspis on jälleen iskenyt. Aloitan epäkronologisesti tämän päivän tuotoksesta, jota ajattelin pidellä sorvin ääressä ja ehkä jopa vapaalla.

2482355449_09662c5e4a_m.jpg

Teín samalla kaavalla kuin harmaan silkkimekon, mutta tässä sametissa on joustoa, joten tulos on hieman erilainen. Lantiolla on liian vähän tilaa, joten sain kuvaankin nätit rypyt aikaiseksi kumartumalla laittamaan remmikengät jalkaan. Tässä vielä kurkistus toiselta suunnalta:

2483170476_805b56d5c4_m.jpg

Vetoketjun jätin tahallani näkyviin, en jaksanut arkimekon kanssa kikkailla. Pääntiellä sain molemmat puolet tasan heti toisella yrittämällä ja takahalkio meni jo lähes ammattimaisesti ekalla oikein. Koska vyötäröni on kapea ja ahterini sitäkin runsaampi, olisin voinut ottaa vielä enemmän vyötäisiltä sisään, mutta kelpaa tuo kai näinkin. Jos lantiolle olisi jättänyt vielä enemmän tilaa (ei onnistu enää, sillä kaikki varat on käytetty), hame ei nousisi kävellessä (ei vuorta). Nyt pientä nykimistä on havaittavissa. Pitänee siis etsiä jostakin vieläkin istuvampi mekkomalli tulevaa tehtailua varten.

Jätän muiden töiden esittelyn myöhemmälle, ainakin huiveja on valmistunut kuin liukuhihnalta...